Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club dicht bij overeenkomst met Belgische aanvaller’

'Club dicht bij overeenkomst met Belgische aanvaller'

Club Brugge is achter de schermen volop bezig met ‘de ploeg van de toekomst’. Zo werd Club eerder deze week gelinkt aan Patro Eisden-speler Nicolas Orye. Zijn makelaar, ex-speler Bernt Evens, reageert. 

“Het is straf dat Nicolas’ talent zo lang onder de radar bleef, maar het pleit voor Nico Claesen (trainer Patro Eisden, nvdr) dat hij het wel zag. Er zijn meerdere opties. We gaan nu alles op een rijtje zetten en beslissen in de loop van deze of volgende week.”

Vorig weekend werd Orye al uitgenodigd in Jan Breydel voor de thuismatch tegen Zulte Waregem. Club ligt naar verluidt in poleposition, al kreeg de 17-jarige aanvaller ook al een voorstel van Waasland-Beveren en Lommel United. “Ik ben ontzettend blij dat het nu allemaal zo’n vaart loopt”, vertelt Orye aan Het Belang van Limburg. “En ik zal Patro altijd dankbaar blijven voor de kansen die ik heb gekregen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws