‘Club dicht bij overeenkomst met Belgische aanvaller’

'Club dicht bij overeenkomst met Belgische aanvaller'

Club Brugge is achter de schermen volop bezig met ‘de ploeg van de toekomst’. Zo werd Club eerder deze week gelinkt aan Patro Eisden-speler Nicolas Orye. Zijn makelaar, ex-speler Bernt Evens, reageert. 

“Het is straf dat Nicolas’ talent zo lang onder de radar bleef, maar het pleit voor Nico Claesen (trainer Patro Eisden, nvdr) dat hij het wel zag. Er zijn meerdere opties. We gaan nu alles op een rijtje zetten en beslissen in de loop van deze of volgende week.”

Vorig weekend werd Orye al uitgenodigd in Jan Breydel voor de thuismatch tegen Zulte Waregem. Club ligt naar verluidt in poleposition, al kreeg de 17-jarige aanvaller ook al een voorstel van Waasland-Beveren en Lommel United. “Ik ben ontzettend blij dat het nu allemaal zo’n vaart loopt”, vertelt Orye aan Het Belang van Limburg. “En ik zal Patro altijd dankbaar blijven voor de kansen die ik heb gekregen.”

Laaste nieuws

Ruud Vormer reageert op de titel van blauwzwart

Club Brugge is kampioen van het seizoen. Een bijzondere manier om een titel te veroveren, maar het is wel degelijk een gewonnen...

De beslissing van de Pro League is klaar! Dit gebeurt er met het Belgische voetbal

Geen competitie meer dit seizoen, wel nog een bekerfinale. Blauwzwart is kampioen en volgend jaar spelen we met 18 ploegen. Volgens Het...

Spelers weten heel goed wat ze willen over verder verloop competitie

Het Laatste Nieuws hield bij honderd voetballers uit de Jupiler Pro League een steekproef over het verdere verloop van de competitie.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Spelerskern Club Brugge is plots bijna 20 miljoen euro meer waard

Het voetbal ligt al een tijdje stil, maar de spelerskern van Club Brugge heeft een flinke meerwaarde gekregen als we de website...

Hoe gaat Club Brugge om met de lockdown?

Woensdag betekent Sport/Voetbalmagazine en ondanks het feit dat de competitie al een tijdje stilligt, blijven die lustig doorgaan. Zo ook over hoe...

Simon Mignolet doet ferme geste voor zijn thuisstad

Simon Mignolet heeft tablets geschonken voor ziekenhuizen in zijn thuisstad. Sint-Truiden is enorm hard getroffen door het coronavirus.

Even rewinden naar de tijd van Christoph Daum

Het is ondertussen acht jaar geleden dat Christoph Daum besliste om niet langer trainer te blijven van blauwzwart. Sport/voetbalmagazine haalt herinneringen op.