Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement ziet twee redenen voor Brugse overwinning tegen Gent

Clement benoemt twee redenen voor Brugse overwinning tegen Gent

Club Brugge is er voor de eerste keer sinds het bestaan van de Play-Offs in geslaagd om 6 op 6 te pakken in zijn eerste twee wedsrijden. AA Gent werd in Jan Breydel met een 2-0-nederlaag huiswaarts gestuurd. Philippe Clement, die door de schorsing van Michel Preud’homme op de Brugse bank plaatsnam, analyseert.

“Het is nog een lange weg richting titel, maar dit was een verdiende overwinning voor ons”, citeert Het Laatste Nieuws Clement. “We hebben de mentaliteit doorgetrokken van de voorbije maanden, de bekerfinale even buiten beschouwing gelaten.”

Volgens de interim-coach zijn er twee redenen waarom Club vandaag te sterk was voor AA Gent. “Het is enerzijds één van onze sterktes dat we fysiek ijzersterk zijn en anderzijds dat we jongens als Gedoz kunnen inbrengen. Nu is het even genieten, maar binnen een uurtje gaat de focus op Anderlecht”, besluit Clement.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws