Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement schept duidelijkheid over blessures Engels en Refaelov

Clement schept duidelijkheid over blessures Engels en Refaelov

Club Brugge moest het zondagavond zonder sterkhouders Bjorn Engels en Lior Refaelov stellen in het Astridpark. Er werd – vooral in het geval van de Brugse verdediger – gevreesd voor een langdurige blessure, maar de schade zou al bij al meevallen.

Bepaalde media stuurden zondag de wereld in dat Engels een spierscheur zou hebben opgelopen. “Bjorn heeft geen spierscheur”, stelt Philippe Clement echter gerust op de officiële website. “Het is wel nog afwachten of hij woensdag kan spelen tegen Genk.”

“Met Refaelov is het hetzelfde verhaal. We hebben slechts twee dagen recuperatie en dat is erg weinig”, klinkt het bij de assistent van Michel Preud’homme. Club hoopt enerzijds dat het zijn sleutelpionnen zo snel mogelijk recupereert, maar beseft anderzijds dat het geen zin heeft om nu onnodige risico’s te nemen. Het einde van de Play-Offs blijft immers cruciaal in de titelstrijd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws