Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement licht tipje van de sluier over toekomst Preud’homme

Clement licht tipje van de sluier over toekomst Preud'homme

Toen Michel Preud’homme zaterdagavond door scheidsrechter Bart Vertenten naar de tribunes verwezen werd, nam Philippe Clement het roer meer dan 70 minuten over. Na de wedstrijd had onze assistent-trainer het onder meer over de toekomst van de Brugse T1.

“Ik heb al een beslissing genomen over mijn toekomst. De mensen die het moeten weten, zijn al op de hoogte.” Met die woorden zorgde Michel Preud’homme vorige week voor heel wat speculatie rond een eventueel vertrek bij blauw-zwart.

Volgens Het Nieuwsblad is het goed mogelijk dat Clement volgend seizoen eerste trainer wordt. “We kregen zaterdag misschien al een voorsmaakje van Club volgend seizoen te zien”, klonk het.

Clement reageerde formeel. “Ik weet alleen dat Michel nog onder contract ligt en ik ga ervan uit dat hij bij Club blijft.” Er zijn echter ook geruchten dat Preud’homme technisch directeur zou worden in Jan Breydel. Clement zou in dat geval T1 worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws