Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement is streng voor spits: “Hij nam veel te weinig actief deel aan het spel”

Clement is streng voor spits Hij nam veel te weinig actief deel aan het spel

Club Brugge verloor zondagavond met 1-0 op het veld van Anderlecht. Nochtans had het ook helemaal anders kunnen lopen. Abdoulay Diaby trof in de eerste helft immers de paal. Interim-coach Philippe Clement was achteraf niet te spreken over de invalbeurt van Leandro Pereira.

“Natuurlijk is iedereen teleurgesteld na deze nederlaag”, vertelt Clement aan PlaySports. “Nu moeten we snel ons hoofd leegmaken en naar woensdag werken. Er was vandaag veel strijd en engagement, maar er waren misschien iets te veel technische fouten langs beide zijden. Het verschil in deze match zat hem in het afwerken van de kansen. Dat heeft Anderlecht wel gedaan en wij niet.”

“Maar er is nog niks verloren”, gaat Clement verder. “Wij zitten in ons hoofd heel hard met die 20 op 30 en als we dat halen, hebben we een grote kans om kampioen te worden. We zitten nog altijd op schema.” Tot slot gaf Clement zijn mening over de invalbeurten van Jelle Vossen en Leandro Pereira. “Jelle heeft zeker zijn rol gespeeld, maar Leandro nam veel te weinig actief deel aan het spel. Hij dook ook te weinig de hoeken in. Dat is iets om aan te werken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws