Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ceulemans en Van der Elst blikken vooruit op Slag om Vlaanderen: “Benieuwd of MPH dat aandurft”

Ceulemans en Van der Elst blikken vooruit op Slag om Vlaanderen Benieuwd of MPH dat aandurft

Zaterdagavond kan Club Brugge eerste achtervolger AA Gent op 7 punten zetten bij een driepunter. Jan Ceulemans en Franky Van der Elst blikken vooruit. 

Begin februari won Club twee keer (beker en competitie) met het kleinste verschil van de Buffalo’s. Maar volgens Ceulemans doet dat dit weekend niet meer ter zake. “Een prof is niet bezig met wat er wordt gezegd of geschreven. De buitenlandse jongens begrijpen het wellicht niet, laat staan dat ze er wakker van liggen.”

“Ik geloof trouwens ook niet dat de Gentse code gekraakt is”, gaat de ex-coach van blauw-zwart verder. “AA Gent pakte vorig seizoen de titel en bevestigde de voorbije maanden in België en Europa. Het is dan ook niet meer dan normaal dat ze ook eens een mindere periode hebben.”

Franky Van der Elst sluit zich enigszins aan bij de visie van Ceulemans. “Ik vind het overdreven om te stellen dat de code gekraakt is”, vertelt hij aan Voetbalkrant. “Al is het wel opvallend dat Club net twee keer won als er anders werd gespeeld tegen Gent.”

“Er werden meer risico’s genomen en dat is goed uitgedraaid. Ik vraag me af of Preud’homme dat opnieuw zal aandurven. Hij is een coach die soms eens wisselt van aanpak, hé. Vanhaezebrouck zal zich alleszins niet aanpassen”, besluit Van der Elst.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws