Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Carl Hoefkens ontsnapt aan de dood: “Dacht dat ik 3 keer gestorven was”

Carl Hoefkens ontsnapt aan de dood Dacht dat ik 3 keer gestorven was

Carl Hoefkens heeft de dood in de ogen gekeken. Dat heeft de ex-speler van blauw-zwart vrijdag- op zaterdagnacht bekendgemaakt via zijn officiële Instagram-account. De 37-jarige verdediger voegde er ook een foto van zijn volledig geruïneerde Jeep aan toe. 

“Wat kan ik zeggen… Bedankt God! Op deze momenten realiseer ik mij pas echt hoeveel geluk ik heb #gezegend #blij #familie #accident #dachtdatik3keerdoodwas”, aldus een opgeluchte Hoefkens.

Carl Hoefkens vertoefde van 2009 tot 2013 bij Club Brugge en vond in 102 wedstrijden 4 keer de weg naar doel voor blauw-zwart. De verdediger was erg geliefd in Jan Breydel en introduceerde de ‘We are Bruges’-overwinningsgezangen die momenteel nog steeds weerklinken bij een driepunter. In januari kwam hij de Brugse delegatie op winterstage nog een bezoekje brengen tijdens de oefenpot tegen Mainz 05.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws