Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Butelle reageert na strafschopredding: “Dat was mijn intentie”

Butelle reageert na strafschopredding Dat was mijn intentie

Ludovic Butelle heeft nog maar eens zijn netten schoon gehouden. Enkele minuten voor affluiten pakte hij bovendien een strafschop van Sven Kums. De ervaren Fransman was zo erg belangrijk in de 2-0-overwinning van blauw-zwart en was na afloop dan ook een tevreden man.

“Ik besef dat ik een heel belangrijke strafschop gestopt heb”, vertelt Butelle aan Radio 1. “Het was eerlijk gezegd mijn intentie om Kums rechts te laten trappen. Ik probeerde hem te beïnvloeden. In de Beker van België trapte hij links en daarom dacht ik dat hij deze keer zou veranderen van hoek.”

“We gaan nu met heel veel druk moeten omgaan”, gaat Butelle verder. “Maar we moeten ons vooral concentreren op onszelf. We moeten niet zozeer kijken naar de andere ploegen”, besluit de dolblije Brugse goalie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws