Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Butelle heeft ontroerende reden om kampioen te worden met Club

Butelle heeft ontroerende reden om kampioen te worden met Club

Op jonge leeftijd in de steek gelaten door zijn vader, zijn moeder te vroeg verloren, een bijna dood-ervaring na een ontplofte milt en een zoontje dat geboren werd met serieuze complicaties. Vier cruciale gebeurtenissen waardoor Ludovic Butelle het leven naar waarde weet te schatten.

“Mijn moeder is 7 jaar geleden overleden… Aan een domme infectie”, vertelt een openhartige Butelle aan HLN. “Veel te vroeg en onnodig. De dag van haar overlijden heb ik me afgezonderd voor haar grafsteen en een halfuur met haar gesproken. Ik heb haar beloftes gemaakt…”

“Dat alle opofferingen die ze voor mij gedaan heeft om me toch maar te laten voetballen en een carrière uit te bouwen, niet voor niets zouden zijn. Dat ik in een grote competitie zou spelen, dat ik nummer één zou worden, dat ik bij een club zou terechtkomen waar ik voor de prijzen zou kunnen spelen. Ik ben goed bezig mijn woord te houden.”

“Ik ben een winnaar die nooit wil opgeven”, gaat de Fransman verder. “Vandaar dat ik dat verlies in de bekerfinale zo met me meedroeg. Ik wist goed genoeg dat Maël (zijn zoontje, nvdr) in de tribune zou zitten wenen. Omdat hij niet samen met mij die beker in de lucht zou kunnen steken. En ik was er op dat moment niet om hem te troosten. Ik hoop alleen maar dat ik dat kan goedmaken met een titeltrofee.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws