Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Butelle getuigt: “Spelersvrouwen wilden ons laten terugkeren naar Brugge”

Butelle getuigt:

Club Brugge bereidde zich in Marbella met een Play-Offstage voor op de laatste rechte lijn richting een eventuele landstitel. Het vertrek richting Spanje liep echter niet van een leien dakje.

Club nam het vliegtuig op dinsdag 22 maart, één van de donkerste dagen uit de Belgische geschiedenis. “We waren op de luchthaven van Charleroi toen we van de aanslagen in Brussel hoorden. De sfeer was vreselijk gespannen, we verloren de tv-schermen geen seconde uit het oog.”

“We vroegen ons af hoeveel doden er waren en wisten niet of er elders nog bommen zouden ontploffen. Onze familie en naaste kennissen wisten dat we het vliegtuig moesten nemen, maar niet noodzakelijk dat we van Charleroi opstegen. Sommigen dachten dat we in Zaventem waren”, getuigt Ludovic Butelle.

De Brugse WAG’s bleven met veel angst achter. “Onze spelersvrouwen zeiden dat het beter was om de stage uit te stellen of zelfs te annuleren. Ze wilden dat we terugkeerden naar Brugge. Zodra we landden, stelden we allemaal onze familie gerust”, besluit de Franse goalie tegenover Sport/Voetbalmagazine.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws