Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Butelle getuigt over zijn gecontesteerde overgang: “Supporters hadden het niet begrepen”

Butelle getuigt over zijn gecontesteerde overgang Supporters hadden het niet begrepen

Club Brugge deed tijdens de wintermercato een gouden zaak door Ludovic Butelle bij Angers weg te plukken. De supporters van de Franse club waren echter heel wat minder tevreden met de beslissing van hun ervaren goalie.

“Het is duidelijk dat ik de sfeer rond mijn vertrek betreur”, vertelt Butelle aan Sport/Voetbalmagazine. “Er was geen enkel probleem met het bestuur en de trainer, want zij begrepen perfect mijn keuze.”

“Maar supporters en andere mensen erbuiten hadden het niet begrepen”, gaat de 33-jarige Fransman verder. “Voor hen was de Ligue 1 achterlaten voor België onbegrijpelijk. Achteraf gezien hebben ze er wel begrip voor gekregen. Ik speel nu voor de titel en Europees voetbal”, besluit Butelle strijdvaardig.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws