Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Buffalo-aanhang heeft het op woonst van Ruud Vormer gemunt

Buffalo-aanhang heeft het op woonst van Ruud Vormer gemunt

Begin februari verloor AA Gent zowel in de halve finale van de Beker van België als in de competitie op Jan Breydel. En ook zaterdagavond, tijdens de tweede speeldag van de Play-Offs, bleken de Buffalo’s een maatje te klein voor blauw-zwart. Dat zorgt bij de Gent-aanhang voor heel wat frustraties.

Dat mocht Ruud Vormer aan den lijve ondervinden. Bij zijn thuiskomst (in Sint-Martens-Latem) kreeg hij bezoek van een groep Gent-fans. Zij vonden het nodig om met gemaskerde bivakmutsen naar het huis van de Nederlandse sterkhouder te trekken. Daar werd onder meer zijn auto vol met stickers geplakt.

Toen de Buffalo’s vorig jaar voor het eerst de landstitel mochten vieren, werden er ook al sjaals en ballonnen voor de deur van de woonst van Vormer gelegd. “Tja, dan moet je daar mee kunnen lachen, zeker? Hopelijk kan ik op het einde van dit seizoen hetzelfde doen bij hen”, klonk het toen bij de middenvelder. Deze keer gingen de ‘supporters’ in kwestie echter over de schreef.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws