Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brusselmans laat geen twijfel bestaan over landskampioen: “Ik zal ze nu al feliciteren”

Brusselmans laat geen twijfel bestaan over landskampioen: "Ik zal ze nu al feliciteren"

Zaterdag staat er met Club Brugge – AA Gent een levensbelangrijke topper op het programma. Als blauw-zwart wint, zet het de Buffalo’s op 7 punten achterstand. Hoewel er nog 9 Play-Offmatchen gespeeld moeten worden, is Herman Brusselmans nú al zeker van de landskampioen.

“Nachtenlang lig ik er wakker van dat het zo slecht gaat met La Gantoise. En nog wakkerder lig ik van de huizenhoge mogelijkheid dat Club Brugge kampioen zal worden. In wezen heb ik niks tegen Club, maar als er te kiezen valt tussen Club kampioen of AA Gent kampioen, dan kiest ieder normaal mens vanzelfsprekend voor AA Gent. Maar ik zal Club Brugge nu al feliciteren met de titel. Proficiat Blauw-Zwart!”

De schrijver ziet bovendien niet meteen beterschap voor zijn favoriete ploeg. “De belabberde magie van Hein Vanhaezebrouck is volledig uitgewerkt, z’n spelers zullen zich al snel tegen hem keren. Hij zal worden ontslagen en een nieuwe trainer zal geen baat brengen, omdat AA Gent nooit meer het AA Gent zal worden dat het vorig seizoen toevallig was. Jammer, want ik ben een ware Buffalo”, besluit Brusselmans in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws