Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse ziekenboeg heeft goed en minder goed nieuws voor topper tegen Anderlecht

Brugse ziekenboeg heeft goed en minder goed nieuws voor topper tegen Anderlecht

Club Brugge hoopt om straks op volle sterkte te kunnen aantreden in het Astridpark. Enkele sterkhouders zijn echter twijfelachtig. Zo moest Ruud Vormer tegen AA Gent noodgedwongen naar de kant met een gekneusde knie en ook Lior Refaelov kon de match – ondanks enkele pijnstillers die hij vooraf nam – niet volledig afwerken door een spierblessure.

Vormer traint intussen echter volledig mee. Hij maakt zondag normaal gesproken dan ook deel uit van de basiself van Michel Preud’homme. Minder goed nieuws is er over Refaelov. De Israëliër kon volgens Het Belang van Limburg slechts een deel van de groepstraining afwerken. De training op zaterdag zal moeten uitwijzen of de middenvelder al dan niet in de selectie wordt opgenomen.

Bij Anderlecht zijn er ook heel wat vraagtekens. Zo zou Frank Acheampong niet tijdig fit geraken voor de topper van zondag. Voorts zijn Matias Suarez en Imoh Ezekiel er sowieso niet bij. Besnik Hasi kan wellicht wél een beroep doen op Andy Najar en Olivier Deschacht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws