Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse titularis sprak met Wilmots: “Bondscoach zei me dat ik niet op feiten vooruit mocht lopen”

Brugse titularis sprak met Wilmots Bondscoach zei me dat ik niet op feiten vooruit mocht lopen

Club Brugge leverde tijdens de voorbije interlands elke keer één speler af aan de selectie van de Rode Duivels. Eerst kreeg Thomas Meunier zijn kans, daarna Bjorn Engels. Maar er is nog een blauw-zwarte speler die stiekem van een plaatsje bij de nationale ploeg droomt.

Zo hoopt Laurens De Bock dat hij vroeg of laat nog eens (in 2012 gebeurde dat al) opgeroepen wordt door bondscoach Marc Wilmots. “Ik bén ambitieus, maar mijn tijd komt nog wel. Denk ik. In Portugal koos Marc Wilmots voor Jordan Lukaku, die een mooie assist gaf. Het zij zo… Ik ben alleszins totaal niet met het EK bezig. Goed presteren bij Club staat voorop, daarna zien we wel”, vertelt de Brugse linksachter aan Sport/Voetbalmagazine.

“Mijn zomervakantie is trouwens al gepland, al heb ik wel een annuleringsverzekering”, geeft De Bock toe. Tot slot bekent de verdediger dat hij onlangs nog contact had met Wilmots. “Na de dubbele confrontatie tegen AA Gent zei de bondscoach dat ik niet op de feiten mocht vooruitlopen. Als hij er zo over denkt, wie ben ik om hem tegen te spreken?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws