Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse sterkhouder scoort punten bij de fans: “Volgend seizoen ook nog bij Club”

Brugse sterkhouder scoort punten bij de fans Volgend seizoen ook nog bij Club

Zondagavond staat er voor Club Brugge een levensbelangrijke wedstrijd in het Astridpark op het programma. Als blauw-zwart wint, zet het aartsrivaal Anderlecht op 7 punten. In dat geval zou de 14de landstitel voor het grijpen liggen. Kampioen of niet, Bjorn Engels is vastberaden om ook volgend seizoen nog in Jan Breydel te vertoeven.

“Het buitenland? Neen, mijn intentie is om volgend seizoen ook nog bij Club Brugge te voetballen. Ik wil Club nog wat teruggeven en ik wil niet via een achterpoortje vertrekken”, aldus de Brugse verdediger.

“Een andere club zou mij tijdens zo een zware blessure misschien al sneller hebben laten vallen”, beseft Engels. En hij gaat nog een stapje verder. “Het zal moeilijk zijn om Club ooit te verlaten, maar ik zal nooit voor een andere Belgische club spelen”, belooft hij in La Dernière Heure.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws