Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse spionkop bekogelt Mbark Boussoufa

Club-fans bekogelen Mbark Boussoufa

Club Brugge won zaterdagavond verdiend met 2-0 van AA Gent. Voor Mbark Boussoufa werd het een match om snel te vergeten. Hij werd op de korrel genomen door de Club-aanhang en kreeg achteraf slechte punten van trainer Hein Vanhaezebrouck.

Dat Boussoufa en de blauw-zwarte aanhang geen goede vrienden zijn, wisten we al langer. De 31-jarige middenvelder speelde in het verleden immers nog zo’n 150 wedstrijden voor Anderlecht. Tijdens de Slag om Vlaanderen werd de huurling van Lokomotiv Moskou bij het trappen van een corner belaagd door de Brugse spionkop. Een gevolg van de tifo met maar liefst 3 verschillende papieren? 🙂

Vanhaezebrouck maakte de zaterdagavond van Boussoufa bovendien nog wat slechter. “Hij zat totaal niet in de match. Eerst zat hij in de achterzak van De Bock en daarna in die van Simons”, klonk het bij de trainer van AA Gent in zijn interview met Sporza.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws