Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse pechvogel komt dit seizoen niet meer in actie

Brugse pechvogel komt dit seizoen niet meer in actie

Club Brugge kende dit seizoen heel wat blessureleed, maar de grootste pechvogel was ongetwijfeld Bernie Ibini. De 23-jarige Australiër zag boezemvriend Mathew Ryan naar Valencia verkassen en liep op zomerstage te Garderen een kuitbeenbreuk op. 

De flankaanvaller hoopte om op het einde van dit seizoen nog in actie te komen, maar dat is uitgesloten. Ibini onderging woensdag een kijkoperatie om littekenweefsel te laten verwijderen. Hij mikt op volgend seizoen. Veel succes Bernie!

Arthroscope surgery today on my ankle to get rid of some scar tissue build up, hopefully this will be the road back to the pitch ⚽️🙏|

Een foto die is geplaatst door B 🇦🇺🇳🇬 (@bernieibini) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws