Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse beloften op titelkoers na zege bij STVV

Brugse beloften op titelkoers na zege bij STVV

Voor de Brugse beloften stond er maandagavond een uitwedstrijd bij Sint-Truiden op het programma. Club won met 0-2 dankzij doelpunten van Dennis Van Vaerenbergh (foto) en Terry Osei-Berkoe. Door deze driepunter springt Club ook in het beloften klassement naar de leiding. 

Trainer Sven Vermant stuurde volgende 11 namen tussen de lijnen: Hooyberghs, Nuyts, Masangu, Lemoine, De Smul, Renson, Kose, Touba, Fonkeu, Van Vaerenbergh en Brodic.

Omdat Waasland-Beveren in eigen huis niet verder geraakte dan een gelijkspel tegen KV Oostende, is Club alleen leider. Met nog twee matchen te spelen, hebben de Brugse beloften het kampioenschap volledig in eigen handen. Al zal dat niet gemakkelijk worden met nog een uitmatch op Anderlecht en een thuiswedstrijd tegen Standard.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws