Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse beloften niet voorbij Anderlecht, maar wél op titelkoers!

Brugse beloften niet voorbij Anderlecht, maar wél op titelkoers!

Voor de beloften van Club Brugge stond vrijdagavond de lastige trip naar Anderlecht op het programma. Ondanks een 1-1-gelijkspel, blijven de blauw-zwarte beloften op titelkoers.

Trainer Sven Vermant stuurde volgende 11 namen tussen de lijnen: Teunckens, Schryvers, Renson, Verburgh, De Smul, Peeters, Lynen, Osei Berkoe, Vlietinck, Fonkeu en Kose. RSCA-beloftencoach Nicolas Frutos bracht enkele bekende namen tussen de lijnen met onder meer Lukebakio, N’Sakala, Faes en Vancamp.

Club kwam na 34 minuten op achterstand door een doelpunt van Lukebakio, maar invaller Touba tekende na 63 minuten voor de 1-1. Meer dan een gelijkspel zat er niet meer in voor de Brugse beloften, die wél op titelkoers blijven. Eerste achtervolger Waasland-Beveren verloor immers met 1-4 van KV Mechelen. Als de beloften van Club Brugge maandag winnen van Standard (de derde in de stand), zijn ze sowieso kampioen!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws