Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

BREAKING: Bjorn Engels valt geblesseerd uit, ook Refaelov niet fit

BREAKING: Bjorn Engels valt geblesseerd uit

Na vijftien maanden blessureleed keerde Bjorn Engels sterker dan ooit terug. Op enkele maanden tijd groeide hij opnieuw uit tot rots in de branding van de Brugse defensie. Maar in aanloop naar de topper tegen Anderlecht sloeg het noodlot toe…

Bjorn Engels zat wel in de selectie voor de match tegen Anderlecht, maar zou op training een spierscheur in de lies opgelopen hebben. Volgens Het Laatste Nieuws gaat het om een bloeduitstorting en een klein scheurtje. Hij is voor onbepaalde tijd out. Club hoopt naar verluidt om hem op speeldag 5, in de thuiswedstrijd van volgend weekend tegen Zulte Waregem, opnieuw fit te krijgen.

En ook Lior Refaelov moet in extremis afhaken. Hij is onvoldoende hersteld van de wedstrijd tegen AA Gent. Blauw-zwart hoopt om de Israëliër op te lappen voor de uitmatch van woensdag tegen KRC Genk. In de wedstrijd tegen Anderlecht vormt Stefano Denswil wellicht een duo met Benoît Poulain of Brandon Mechele. Felipe Gedoz neemt mogelijk de plaats in van Refaelov.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws