Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blue Army zoekt hulp voor thuismatch tegen KRC Genk

Blue Army zoekt hulp voor thuismatch tegen KRC Genk

Club Brugge ontvangt zondagavond Racing Genk. Mits een Brugse driepunter zetten Michel Preud’homme en de zijnen opnieuw een stap richting een veertiende landstitel. Blue Army wil voor deze belangrijke wedstrijd opnieuw zijn beste beentje voorzetten om Jan Breydel tot een sfeervolle tempel om te toveren, maar heeft nog hulp nodig. 

Zo worden er nog enkele mensen gezocht die zondag met een Blue Army-reuzevlag (zie foto) willen zwaaien. Wat heb je daarvoor nodig? Een stevige zwaaiarm (vlaggen zijn 6 x 3 meter) en een zitje in de Noordtribune. Voorts word je om 17.30u verwacht, bovenaan in de Noordtribune.

Iets voor jou? Gelieve dan zo snel mogelijk contact op te nemen met Stijn Deruyter. Vrijdagavond moet Blue Army uit veiligheidsoverwegingen immers al aangeven of er al dan niet met de vlaggen gezwaaid zal worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws