Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blue Army wil straks uitpakken met ‘kampioenstifo’

Blue Army wil straks uitpakken met 'kampioenstifo'

Club Brugge en zijn fans snakken al jaren naar een nieuwe titel, maar zelden stond blauw-zwart er zo goed voor als nu het geval is. Bij Blue Army dromen ze stiekem dat de tifo om het kampioenschap te vieren eindelijk van zolder gehaald mag worden.

“De kampioenstifo ligt al een paar jaar klaar. Gelukkig staat er geen datum op, hé”, lacht Geert De Cang van Blue Army. “Het gevoel zit alleszins goed. De spelers vechten opnieuw voor elkaar. Ik zie het Club van in mijn jeugd terug.”

Zondag kan Club alvast een stap in de juiste richting zetten. Mits een driepunter zetten Preud’homme en de zijnen paars-wit op 7 punten achterstand. Geert tekent alvast present in het Astridpark. “Je wil erbij zijn, hé. En als het iets minder loopt, dan wil ik helemaal niet opgeven. Club geeft de supporters energie. Nooit opgeven”, besluit de spreekbuis van Blue Army in Sport/Voetbalmagazine.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws