Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘AS Roma heeft interesse in Brugse bankzitter’

'AS Roma heeft interesse in Brugse bankzitter'

AS Roma staat momenteel op de derde plaats in de Serie A. Met 14 punten achterstand op leider Juventus kunnen de Giallorossi de titel echter vergeten. En ook voor de tweede plaats, die rechtstreeks toegang biedt tot de Champions League, wordt het knokken. Napoli telt immers 5 punten voorsprong. Met het oog op volgend seizoen zouden de Italianen hun oog hebben laten vallen op Boli Bolingoli. 

Volgens Roma is Bolingoli een voetballer die overloopt van het talent. Zij zouden de 20-jarige linksachter dan ook graag aantrekken. Dat meldt Calciomercato Roma.

In september vorig jaar kreeg Bolingoli nog een contractverlenging tot 2019, maar intussen is de Congolese Belg al een tijdje op de bank verzeild geraakt bij blauw-zwart. Afgelopen zondag mocht hij nog eens vijf minuten opdraven tegen Anderlecht. Zijn voorzet leidde ei zo na tot een late gelijkmaker, maar Leandro Pereira schoot het leer hoog over.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws