Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht mist mogelijk meerdere sterkhouders in topper tegen Club

Anderlecht mist mogelijk meerdere sterkhouders in topper tegen Club

Op BlauwZwartFans kon je eerder al lezen dat bij Club Brugge zowel Ruud Vormer (gekneusde knie) als Lior Refaelov (spierblessure) twijfelachtig zijn voor de wedstrijd van komende zondag in het Astridpark. Maar ook bij paars-wit heeft Besnik Hasi de nodige kopzorgen. 

Silvio Proto (uit voorzorg), Matias Suarez (ziek) en Frank Acheampong (knie) ontbraken woensdag op de open training van Anderlecht. Bovendien moest Andy Najar de oefensessie vroegtijdig verlaten door buikspierproblemen. Als de Hondurees niet fit geraakt, zal Hasi volgens HLN voor Stéphane Badji als noodrechtsachter kiezen.

Bovendien is de kans dat Acheampong zondag tussen de lijnen loopt tegen Club Brugge erg klein. De 22-jarige Ghanees kon eerder deze week trainen, maar moest telkens afrekenen met een reactie. Dat meldt Het Nieuwsblad. Olivier Deschacht zou ook nog altijd niet 100% zijn. Leander Dendoncker keert terug uit blessure en kan intussen wel voluit gaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws