Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht-icoon neemt het op voor Club: “Ze hadden kalender Play-Off 1 nooit moeten aanvaarden”

Anderlecht-icoon neemt het op voor Club:

Paul Van Himst, die 566 wedstrijden voor Anderlecht speelde, is het niet eens met de huidige Play-Off-kalender. Hij vindt – enigszins verrassend – dat Club Brugge benadeeld is. 

“Als ik van Brugge was geweest, dan had ik dat programma, met drie uitmatchen (KV Oostende, Anderlecht en Genk, nvdr) bijna vlak na elkaar, nooit aanvaard”, vertelt Van Himst aan Humo. De viervoudige Gouden Schoen begrijpt niet waarom blauw-zwart het speelschema zomaar accepteerde. “Je zou kunnen zeggen dat ze thuis alles kunnen goedmaken, maar dat klopt niet. Als Anderlecht als eerste in het klassement daar komt spelen, moet Brugge risico’s nemen om te winnen.”

“Je voelt aan alles dat Club Brugge onder hoogspanning staat”, gaat het boegbeeld van Anderlecht verder. “Wat wil je, met de enorme inspanningen die Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert hebben geleverd. En hoe lang is het al geleden dat ze kampioen hebben gespeeld? Nú moet het gebeuren, maar als het van moeten is, beginnen er andere zaken te spelen. Zenuwachtigheid en stress kunnen hen zeker de titel kosten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws