Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Analist weet nu al wat Preud’homme zal doen: “Hij gaat vertrekken”

Analist weet nu al wat Preud'homme zal doen: "Hij gaat vertrekken"

Michel Preud’homme gaf eerder deze week aan dat hij al een beslissing heeft genomen voor na dit seizoen. “De mensen die het moeten weten, zijn al op de hoogte”, klonk het. De Brugse coach verbindt zijn lot dus niet aan een eventuele titel.

Voor Geert De Vlieger zijn er alvast duidelijke signalen die erop wijzen dat Preud’homme Club straks verlaat. “Hij gaat vertrekken. Dat bepaalde mensen zijn ingelicht, zegt genoeg”, vertelt onze ex-doelman bij PlaySports.

“Als hij kampioen speelt, kan hij zeggen dat het doel bereikt is. Als dat niet lukt, zal hij aangeven dat het tijd is voor iemand anders”, besluit de analist. Preud’homme coacht blauw-zwart sinds september 2013, maar zal zijn trainerschap bij Club pas als geslaagd beschouwen als hij Jan Breydel de titel kan schenken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws