Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Als Leekens carte blanche krijgt voor één speler uit de JPL, kiest hij voor Bruggeling

Als Leekens carte blanche krijgt voor één speler uit de JPL, kiest hij voor Bruggeling

Sporting Lokeren bekomt momenteel in Play-Off II van een erg matig seizoen. De Waaslanders moesten immers tot het einde van het seizoen strijden tegen de degradatie. Georges Leekens droomt dan ook van betere tijden.

“Als ik één speler naar keuze uit de Jupiler Pro League mag kiezen? Dan ga ik voor Vanaken. Waar moet ik tekenen?”, vertelt Leekens zonder aarzelen. “Maar goed, terug naar de realiteit… We weten ook welk prijskaartje er aan Hans vasthangt hé.”

“Maar mocht het nu zo zijn dat Hans om de één of andere reden niet meer voor Club Brugge wil spelen, dan mag hij altijd terugkeren. Hij zou wel bij ons passen”, gaat Mack the Knife verder bij Voetbalkrant.

De trainer van Lokeren ziet dat de 23-jarige middenvelder meer en meer zijn draai begint te vinden bij blauw-zwart. “Hij kende een moeilijk begin bij Club, maar dat is ook normaal. Je moet na zo’n transfer altijd je plaats afdwingen. Hier stond hij altijd in de ploeg, bij Club is dat niet vanzelfsprekend. Hij voelt zich er steeds meer in zijn sas, dat zie je”, besluit Leekens.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws