Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zulte Waregem heeft besluit genomen omtrent Nikola Storm

Storm trok afgelopen zomer op uitleenbasis naar Zulte Waregem

In een zoektocht naar meer speelminuten werd Nikola Storm afgelopen zomer uitgeleend aan Zulte Waregem. De 21-jarige Maldegemnaar begon goed aan zijn avontuur bij Essevee, maar is stilaan op het achterplan verdwenen.

Zaterdagavond staat in het Guldensporenstadion de derby tussen KV Kortrijk en Zulte Waregem op het programma. Club-huurling Storm ontbreekt voor de derde week op rij in de wedstrijdselectie. “Morgen supporteren voor Essevee in den Derby, ziek vanuit mijn bed”, stuurt Storm via Twitter de wereld in.

Hoe dan ook lijkt het verhaal van de flankaanvaller bij Zulte stilaan ten einde. Volgens HLN keert Storm aan het einde van het seizoen sowieso terug naar Club. Aan de Gaverbeek zouden ze naar verluidt geen interesse hebben in een verlengd verblijf van de vleugelspits.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws