Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Yannick Ferrera voorspelt de Belgische landskampioen

Yannick Ferrera voorspelt de Belgische landskampioen

Club Brugge verloor afgelopen zondag al voor de derde keer van Yannick Ferrera dit seizoen. De 35-jarige coach won eerst met STVV van Club en daarna twee keer met Standard. In de thuismatch tegen de Rouches, toen onder leiding van Eric Deflandre, won Club met 7-1.

Gelukkig voor Michel Preud’homme en de zijnen treffen ze Ferrera en zijn manschappen niet in Play-Off I. “Ik denk dat Michel daar blij mee is”, lachte de jonge coach in Extra Time. “Ik heb Club elke keer op dezelfde manier aangepakt: met hoge druk en door ze op die manier niet in hun spel te laten komen.”

“Zo liet ik Maniatis mandekking spelen op Vanaken. Als je hem vrij aan de bal laat, geeft hij sowieso een assist.” Ondanks de zwakke Brugse prestatie in de bekerfinale gelooft de Standard-coach wel nog altijd in de titelkansen van blauw-zwart. “Ik denk toch dat Club Brugge kampioen wordt”, besloot hij klaar en duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws