Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Yannick Ferrera looft Michel Preud’homme

Yannick Ferrera looft Michel Preud'homme

Yannick Ferrera is op zijn 35ste al trainer van Standard. Daarmee is hij de jongste trainer van de Jupiler Pro League. De coach van de Rouches heeft vooral veel bewondering voor Michel Preud’homme.

Ferrera en Preud’homme werkten in het verleden nog samen bij Al Shabab (2011-2012). “Michel zijn grootste kwaliteit is dat hij in het hoofd van spelers kan kruipen. Hij krijgt iedereen in dezelfde richting en dat is een enorm talent als coach”, vertelt Ferrera over de Brugse coach in HLN.

“Bij Michel gaat het zelfs verder dan de kleedkamer. Hij kan ook zijn technische staf en het bestuur op zijn lijn krijgen. Ik ben ervan overtuigd dat daar de sleutel van zijn succes ligt. Hij installeert zijn filosofie en iederéén volgt die”, besluit Ferrera, die straks zijn leermeester in de ogen kijkt tijdens de bekerfinale.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws