Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Yannick Ferrera geeft keeper voor bekerfinale al prijs

Yannick Ferrera geeft keeper voor bekerfinale al prijs

Yannick Ferrera staat onder druk bij Standard. De 35-jarige trainer en zijn manschappen ontliepen in extremis Play-Off I en kunnen hun seizoen enkel redden als de Beker van België straks richting Luik gaat. 

Er was deze week heel wat te doen rond de keeperskwestie bij Standard. Guillaume Hubert was aan een aardige reeks bezig, maar werd door nieuwkomer Víctor Valdés naar de bank verwezen. Een logische keuze, maar de wintertransfer van de Rouches zag er de laatste weken niet altijd even goed uit.

Zo blunderde Valdés meermaals op het veld van KV Mechelen. Het zorgde zelfs voor Luikse anti-gezangen tegenover de doelman van Manchester United. Maar Ferrera is in aanloop naar de bekerfinale erg duidelijk op zijn persconferentie. “Victor weet dat hij zo niet had moeten reageren”, opent de coach volgens Het Nieuwsblad.

“Ik heb hem daarop aangesproken. Maar niet met een geheven vingertje. Wel in alle openheid. Ook op je 34ste kan je nog dingen leren. We hebben ook de tegengoals besproken. Ik vind dat hij onterecht kritiek kreeg. Of Valdes speelt? Ik geef mijn opstelling nooit prijs, maar ik denk dat ik duidelijk ben.” Valdes zal dus starten, Hubert zit op de bank.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws