Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wilmots verklaart waarom hij Engels selecteerde én verklapt defensie voor tegen Portugal

Wilmots verklaart waarom hij Engels selecteerde én verklapt defensie voor tegen Portugal

Marc Wilmots maakte vrijdag zijn selectie (zie onderaan) bekend voor de oefeninterland van de Rode Duivels op dinsdag 29 maart tegen Portugal. Daarin was er voor het eerst plaats voor Bjorn Engels. De bondscoach geeft uitleg bij zijn beslissing.

“Bjorn is een jongen met toekomst. Hij neemt de plek van Vincent Kompany in in de selectie. Bjorn doet het qua positiespel en kopspel zeer goed. Dit is een goede manier om kennis te maken met de groep. Ik wil zien wat hij in zijn mars heeft”, vertelt Wilmots aan Het Nieuwsblad.

Voor een eerste basisplaats is het wel nog te vroeg voor de Brugse verdediger. De bondscoach gaf zijn verdediging immers al prijs: “Denayer en Lombaerts hebben al samengespeeld in Frankrijk, dus zij kennen elkaar al. Dan kan ik Vermaelen nog eens uittesten op de positie van linksback. Alderweireld blijft rechtsachter staan.”

Blij met je selectie Bjorn? from Club Brugge on Vimeo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws