Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen bezorgt Club driepunter in Leuven

Vossen bezorgt Club driepunter in Leuven

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar Club heeft de 3 punten mee naar Brugge genomen. Zo kan Club als leider richting Play-Off I en heeft het daarin 2 punten voorsprong op eerste achtervolger Gent. Anderlecht volgt op 4 punten. Blauw-zwart heeft ook nú al een Europees ticket op zak.

Club begon degelijk aan zijn wedstrijd tegen OHL, maar kon nauwelijks kansen afdwingen. De Leuvenaars reageerden via afstandsschoten van Croizet en Trossard. Blauw-zwart was dicht bij het openingsdoelpunt via Izquierdo, maar een evenwichtige eerste helft zorgde voor een logische 0-0 op het scorebord.

Een beter Club in de tweede helft. Dat werd na 20 minuten beloond via een doelpunt van Vossen. Alarmfase rood dus voor Leuven, dat daardoor virtueel naar tweede klasse zakte. Ferrera gooide dan ook al zijn troeven op tafel: Asamoah en Kostovski kwamen in de plaats van Azevedo en Le Postollec.

Toen Kanu de ingevallen Pereira foutief afstopte, kreeg hij de rode kaart van Wouters onder zijn neus geschoven. Leuven zette op alles op alles, maar Kostovski, Remacle, Trossard en Ojo lieten dé kans liggen om alsnog een gelijkspel in de wacht te slepen. Het kon de Brugse fans weinig deren: “Cercle Cercle, Leuven komt eraan”, klonk het vanuit het bezoekersvak.

Samenvatting OHL – Club Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws