Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer reageert teleurgesteld na verloren bekerfinale: “Vreselijk”

Vormer reageert teleurgesteld na mislopen beker: "Vreselijk"

Club Brugge is er niet in geslaagd om zijn twaalfde Beker van België binnen te halen. Ruud Vormer stond na zijn buikspierblessure voor het eerst terug in de basis, maar kon blauw-zwart nooit echt op sleeptouw nemen.

“Ik weet niet of het een rode kaart was voor Abdou”, opent Vormer bij Sporza. “Maar natuurlijk beïnvloedt dat de wedstrijd. Al was Standard veel agressiever dan ons. Ze kwamen verdiend op 0-1. Na de goal van Rafa kregen we wel grip op het spel.”

“In de tweede helft konden we dan alleen maar verdedigen en hopen op een counter”, gaat Vormer verder. “Maar dit is wel vreselijk. We hebben nog degelijk verdedigd met zijn tienen en dan valt toch die goal in de 88ste minuut. We hadden nog tegen kunnen scoren met Felipe, maar dat gebeurt dan niet. Het is toch een prijs die we mislopen. We moeten nu vol voor de titel gaan, al zal dat ook niet zo gemakkelijk worden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws