Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer ontpopt zich tot grapjas van blauw-zwart: “Door mijn pokerface”

Vormer ontpopt zich tot grapjas van blauw-zwart: "Door mijn pokerface"

Ruud Vormer stond uit voorzorg een tijdje aan de kant met een buikspierblessure, maar kan straks wel aantreden in de bekerfinale tegen Standard. Bovendien wil de Nederlandse sterkhouder vanaf april ook een cruciale rol spelen in de Play-Offs. Naast het veld blijkt hij één van de grappenmakers bij blauw-zwart.

Zo zorgt de 27-jarige middenvelder altijd voor de nodige sfeer in de kleedkamer. Vormer haalt namelijk wel eens een grapje uit met zijn ploegmaats. “Meestal hebben ze het niet eens door als ik kleine prikjes begin uit te delen. Dat komt natuurlijk door mijn pokerface. Mooi om te zien, die twijfel in hun ogen”, lacht hij in Fan!.

De favoriete slachtoffers van Vormer bevinden zich in de Brugse defensie. “Ik probeer Davy De fauw wel eens te jennen, maar die hapt niet zo vaak toe. Bij Brandon Mechele lukt het iets vaker. Hij is ‘s ochtends altijd aan het fietsen. Ik zie dat en roep dan: ‘Hey jongen, moet jij niet lekker in de Tour gaan rijden?’. Een beetje onschuldig plagen vind ik goed voor de sfeer”, besluit de goedlachse Nederlander.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws