Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verheyen verklaart waarom hij gewonnen bekers aan materiaalman gaf

Verheyen verklaart waarom hij gewonnen bekers aan materiaal man gaf

Gert Verheyen voetbalde van 1992 tot 2006 voor blauw-zwart en is dan ook een écht Club-icoon. De aanvaller uit Hoogstraten speelde 8 (!) bekerfinales met Club en won er daarvan maar liefst 5. Daar blikt hij met plezier nog eens op terug.

“Mijn vader (Jan Verheyen, nvdr) heeft zijn 4 bekers allemaal mooi bijgehouden, maar ik heb die van mij zelf niet meer. Ik gaf die altijd weg aan de materiaalman van Club Brugge: Roger Tierenteyn. En in ruil kreeg ik een beetje een VIP-behandeling van Roger. Zo kreeg ik van hem bijvoorbeeld elke match nieuwe kousen als ik dat wou”, vertelt Verheyen één van zijn leuke anekdotes. Bekijk onderstaand de beelden.

Fanatico Whodunit Trophy Gert Verheyen from Bonka Circus on Vimeo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws