Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vargas haalt uit naar Club Brugge, Mannaert reageert

Vargas haalt uit naar Club Brugge, Mannaert reageert

Ronald Vargas speelde van 2008 tot 2011 voor Club Brugge en trok daarna voor 2,5 miljoen euro naar aartsrivaal Anderlecht. Maar de Venezolaan flopte, zij het voornamelijk door blessureleed, in het Astridpark. Sindsdien is de relatie met de huidige middenvelder van AEK Athene allesbehalve goed. En dat blijkt wederzijds.

“Ik zou graag eens samen met Vincent Mannaert een interview geven waarbij we allebei op de bijbel zweren de waarheid te zeggen over die transferperiode (Vargas dreigde naar het buitenland te verhuizen via de wet van 1978, nvdr)”, vertelt de ex-speler van blauw-zwart aan Fan! 

“Maar hij zal niet opdagen, want hij wil zijn trots niet verliezen”, gaat Vargas verder. “Ik weet wel dat het voetbal een slangenkuil is, maar je moet wel je woord houden. Anders kom je er slecht uit.” Zo zou Club hem destijds een beter contract beloofd hebben. “Na mijn blessure geloofden ze plots niet meer in mij. Ze zeiden dat ik te veel vroeg en twijfelden aan mijn terugkeer.”

Mannaert reageerde intussen op de uitlatingen van Vargas. “Het is leuk om te horen dat Ronald zijn periode bij Club nog niet vergeten is. Wat ons betreft is hij altijd welkom. Het klopt dat zijn vertrek naar Anderlecht heel gevoelig lag, maar je moet aanvaarden dat dit soort transfers plaatsvinden als een speler voor het geld kiest en er een andere club is waar hij meer kan verdienen”, besluit onze algemeen manager.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws