Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck verklaart waarom Club dit seizoen beter draait

Club mist wellicht verdediger in Zeeslag om Vlaanderen

Hein Vanhaezebrouck slaagde er vorig seizoen in om AA Gent voor het eerst in zijn bestaan de landstitel te schenken. Dit jaar hoopt hij dat kunstje over te doen, maar dan zal hij wel af moeten rekenen met blauw-zwart. De coach van de Buffalo’s vindt Club dit seizoen sterker en analyseert waarom.

Volgens Vanhaezebrouck is het vertrek van Victor Vazquez naar Cruz Azul de meest cruciale factor voor Michel Preud’homme. “Club Brugge is dit seizoen sterker, door zijn transfers. Hun doelman is zeker een verbetering, met Poulain hebben ze er achteraan iemand bij en het vertrek van Vázquez was een ongelofelijk goede transfer, hoe graag en hoe leuk je die als voetballer ook vond. Maar het geheel werd beter”, vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Club won onlangs in eigen huis twee keer in één week van Gent, maar Vanhaezebrouck ziet de toekomstige confrontaties met vertrouwen tegemoet. “Tactisch vernuft was er altijd al. We maken ons daar geen zorgen over. Iedere ploeg heeft zijn stijl. Wij gaan uiteraard altijd onze eigen manier van voetballen blijven behouden, gericht op veel beweging”, besluit hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws