Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck sneert naar Club: “30 seconden vooraleer ze uitgezaagd waren”

Vanhaezebrouck sneert naar Club 30 seconden vooraleer ze uitgezaagd waren

Hein Vanhaezebrouck liep als kind nog met een blauw-zwarte sjaal over de speelplaats, maar die tijden zijn intussen helemaal passé. De coach van AA Gent kwam nog eens terug op de recente confrontaties met Club en stak zijn ergernis daarbij niet onder stoelen of banken.

Volgens de trainer van de Buffalo’s is Club titelfavoriet geworden door het falen van zijn eigen ploeg. “Wij hebben de tegenstand weer in de strijd gebracht, want er was héél véél twijfel bij onze concurrenten. Tot we in onze eigen voet schoten, thuis tegen Club. Na een fenomenale start – we bliezen Club weg – slikten we dé goal van het jaar. Na een vrijschop waarbij het eerst dertig seconden duurde vooraleer die van Brugge uitgezaagd waren tegen de ref”, haalt Vanhaezebrouck uit in HLN.

“Wij zijn op dat moment in slaap gevallen, waardoor we een goal slikten in een match waarbij je eigenlijk geen doelpunt tegen kán krijgen, want ze creëerden geen enkele kans! Hadden we toen 2-0 gewonnen, dan was het geloof bij Club nu minder groot geweest.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws