Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt over landstitel: “Club moet zich geen zorgen maken”

Vandenbempt over landstitel Club moet zich geen zorgen maken

Club Brugge verloor zondag met 1-2 van Standard en misliep zo zijn twaalfde Beker van België. Het grootste doel van het seizoen, namelijk de titel, wordt zo nóg belangrijker. Peter Vandenbempt stelt de blauw-zwarte aanhang – gedeeltelijk – gerust.

“Over de titel moet Club Brugge zich helemaal geen zorgen maken”, opent de analist bij Sporza. “Deze wedstrijd staat daar los van. Voor mij blijft Club de uitgesproken titelfavoriet.”

“Maar oké, dat waren ze ook vorig jaar”, gaat Vandenbempt verder. “Dus tegelijk wil dat niets zeggen. De ploeg staat er na nieuwjaar en dat wordt niet weggevaagd met een non-match. Maar Club zal er mee moeten leren leven dat dit soort prestaties buiten de club voor twijfels zorgt. Precies omdat het de voorbije jaren ook telkens leek te gaan lukken en het er dan toch niet van kwam.”

“Die onzekerheid zal nog wel sluimeren bij de supporters en de buitenwacht. Een goede start in de Play-Offs is wel cruciaal voor Club. Ze moeten vooral kalm blijven bij een hapering en de druk managen die er ongetwijfeld zal komen. Al is de titel dit jaar echt van moeten voor Club Brugge.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws