Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt laat zich uit over vertrek Preud’homme: “Dat zal bepalend zijn”

Vandenbempt laat zich uit over vertrek Preud'homme Dat zal bepalend zijn

Michel Preud’homme was nooit langer dan twee seizoenen hoofdcoach bij een ploeg, maar bij Club Brugge is hij aan zijn derde jaar bezig. De Luikenaar vindt immers dat zijn werk nog niet ‘af’ is bij blauw-zwart. Peter Vandenbempt laat zijn licht schijnen over de toekomst van de 57-jarige voetbaltrainer.

Er zijn deze jaargang al heel wat geruchten geweest rond het feit dat Preud’homme Jan Breydel na het seizoen verlaat. Vandenbempt, die erg goed bevriend is met de Brugse coach, denkt er het zijne van. “De titel zal bepalend zijn voor het huwelijk tussen Preud’homme en Club Brugge.”

“Ik kan me niet voorstellen dat hij blijft als ze weer geen kampioen spelen”, gaat de analist verder in Humo. “Ik zie niet in wat hij nog méér kan doen. Maar de kaarten liggen gunstiger dan een jaar geleden: de ploeg is meer solide en Preud’homme heeft meer wisselmogelijkheden.” Algemeen manager Vincent Mannaert sprak eerder al klare taal over de toekomst van Preud’homme.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws