Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt is hard voor Club-spelers: “Weinig respectvol tegenover supporters”

Vandenbempt is hard voor Club Weinig respectvol tegenover supporters

Club Brugge ging zondag met 1-2 onderuit tegen Standard en zag zijn twaalfde Beker van België bijgevolg aan zijn neus voorbijvliegen. Peter Vandenbempt is kritisch voor blauw-zwart in zijn analyse.

“Zoals Club-trainer Michel Preud’homme zei, heeft Club Brugge tien minuten gevoetbald in eerste helft”, opent Vandenbempt bij Sporza. “En dat was het dan. Ik weet wel dat het dit seizoen enkel om de titel draait. Maar het is toch onbegrijpelijk en onvergeeflijk dat je zo aan een bekerfinale begint als je weet dat er 20.000 supporters voor de ploeg in de tribunes zitten.”

“Van alles wat Club de voorbije weken tot een machine heeft gemaakt, bleef niets over. Behalve dan de organisatie. Want ondanks alle aanvalsspel tegen tien spelers, heeft Standard nauwelijks uitgespeelde doelkansen gehad. Maar bij Club hadden alle dragende offensieve spelers een offday, op Refaelov na dan misschien.”

“Als je dan tegen een gretige tegenstander speelt, verlies je gewoon”, gaat de analist verder. “Vorig jaar hebben de speler van Club hun ziel in de bekerfinale gelegd. Die hebben ze ook gewonnen. Nu hebben ze het laten schieten en dat is weinig respectvol tegenover de supporters. Zeer terecht dus dat voorzitter Bart Verhaeghe hen, naar verluidt, na de match flink de levieten heeft gelezen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws