Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt: “Club is stabieler dan Anderlecht”

Vandenbempt: "Club is stabieler dan Anderlecht"

Club Brugge won zaterdagavond met 3-0 van STVV en telt daardoor 2 punten voorsprong op eerste achtervolger AA Gent. Anderlecht ging onderuit op het veld van Moeskroen en zal met een aanzienlijke achterstand aan Play-Off I beginnen. Paars-wit zit volgens Peter Vandenbempt dan ook met een gigantisch probleem.

“Het is nog maar eens beschamend wat Anderlecht gepresteerd heeft. Club Brugge heeft al 6 keer meer gewonnen dan RSCA. Ik vraag me af of er ooit, in de nabije of verre toekomst, een trainer gaat opduiken in Anderlecht die dit soort wisselvalligheid en dat soort hautain gedrag in de kleine wedstrijden eruit gaat halen.”

“Anderlecht zit met een diepgeworteld probleem binnen de clubcultuur en kleedkamer. Onaanvaardbaar”, is Vandenbempt hard voor Besnik Hasi en zijn manschappen. “De kloof met Club Brugge bedraagt nu 9 punten. Vandaar is het des te onbegrijpelijker dat het Anderlecht opnieuw overkomt, want ze hebben een hele week geroepen dat de achterstand niet mocht oplopen.”

“Ze zullen zeggen: twee jaar geleden stond Anderlecht 10 punten achter op Standard en 6 op Club, maar werd het toch kampioen. Maar zo’n redenering vind ik een zwaktebod. Mij lijkt het dat Club Brugge de kaarten stevig in handen heeft. Het is stabieler dan Anderlecht, dat met deze achterstand op dit moment een gigantisch probleem heeft”, besluit Vandenbempt bij Sporza.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws