Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Van der Elst, Ceulemans en Losada voorspellen de landskampioen

Van der Elst, Ceulemans en Losada voorspellen de landskampioen

Zaterdag begint Club Brugge tegen KV Oostende aan zijn Play-Offs. Om 18 uur zal er afgetrapt worden op Schiervelde. Michel Preud’homme en de zijnen hopen aan het einde van de rit de landstitel te pakken. Franky Van der Elst, Jan Ceulemans en Hernan Losada pronostikeren er alvast op los. 

Franky Van der Elst -> Club Brugge

“Als FCB-man zeg ik Club Brugge, maar het zal van details afhangen. Club Brugge heeft een brede kern met veel kwaliteit, maar ook RSC Anderlecht en KAA Gent zitten in eenzelfde schuitje. De finale van de Beker van België was dan wel een afknapper, maar ondertussen is die ontgoocheling doorgespoeld.”

Jan Ceulemans -> Club Brugge

“Ik hoop het tenminste! Ik kan het niet wegsteken. De concurrentie gaat weer van Gent komen. Mensen zeggen wel dat ze uitgeput zijn, maar ze hebben nu 3 weken rustig aan kunnen doen. Het is voor Club erop of eronder en ik denk dat het dit seizoen gaat lukken voor Preud’homme.”

Hernan Losada -> AA Gent

“Waarom? Het is volgens mij van de topploegen de club met het minste druk. Ze hebben zich al bewezen dit seizoen. En voor veel spelers is het misschien de laatste wedstrijd voor ze naar een grotere competitie verhuizen. Ze zullen zich willen laten zien. Ook Boussoufa, die voor een nieuw contract speelt.”

De ex-speler van Anderlecht gaat zelfs nog een stapje verder. “Als Club zoals ik verwacht de titel niet pakt, zullen zij de grootste ontgoocheling zijn”, vertelt hij aan Voetbalkrant. “Niet dat ze dan een slecht seizoen hadden, maar iedereen verwacht het nu en dan zou de ontgoocheling nog groter zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws