Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Van Der Elst: “Ben ervan overtuigd dat Club met die druk om kan”

Van Der Elst Ben ervan overtuigd dat Club met die druk om kan

Nog één speeldag is Club verwijderd van Play-Off I. Begin april zal de titelstrijd dus écht helemaal losbarsten. Volgens ex-speler Leo Van Der Elst zal blauw-zwart straks aan het langste eind trekken. 

“Ik heb alle thuiswedstrijden van Club Brugge gezien en ik ben maar één keer ontgoocheld geweest”, vertelt Leo Van Der Elst. “Dat was bij de 1-4 nederlaag tegen Anderlecht. Voor de titel zal het dit jaar alleszins gaan tussen drie ploegen: Club Brugge, AA Gent en Anderlecht.”

“Gent is ook sterk en Anderlecht staat er altijd in de Play-Offs. Maar als iedereen fit is en als ze de lijn kunnen doortrekken van de laatste weken, met uitzondering van de uitschuiver tegen KRC Genk, zal het dit jaar voor Club worden. Dat gevoel heb ik toch”, gaat de ex-Rode Duivel verder bij VoetbalBE.

Na 11 jaar is de druk om de titel te pakken erg groot bij blauw-zwart, maar volgens Van Der Elst is dat niet meteen een probleem. “Ik denk dat de topploegen daar wel mee om kunnen. Bij Club zal die druk misschien iets groter zijn dan bij de rest, maar ik ben ervan overtuigd dat ze met die druk om kunnen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws