Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vadis blikt terug op periode bij Club: “Heel dankbaar”

Vadis blikt terug op periode bij Club Heel dankbaar

Vadis Odjidja vergaarde dit seizoen 253 speelminuten bij Norwich City, maar lijkt er voorlopig niet in te slagen om een basisplaats af te dwingen bij de degradatiekandidaat in de Premier League. Bij Club speelde de 27-jarige ex-middenvelder nochtans geregeld de pannen van het dak. 

“Er waren voor mij heel wat hoogtepunten bij Club Brugge”, vertelt Vadis in een interview met Cross The Line. “Ik had er echt heerlijke tijden. Het enige minpunt is dat we geen prijs konden pakken… Een grote ontgoocheling! Het was echter de eerste keer dat ik op het hoogste niveau kon spelen en daarvoor ben ik heel dankbaar.”

Vervolgens werd Vadis gevraagd welke de beste spelers zijn waarmee hij ooit heeft samengespeeld. “Toen ik nog jong was, speelde ik met Vincent Kompany in de ploeg. Daarnaast is er natuurlijk Carlos Bacca, die het momenteel erg goed doet. Het gaat trouwens niet altijd om de spelers die het verst geraken of op het hoogste niveau spelen, maar die jongens waren fantastisch”, besluit Vadis.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws