Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uitstekend nieuws vanop Brugse trainingsveld

Uitstekend nieuws vanop Brugse trainingsveld

Het had er even alle schijn van dat Club heel wat sterkhouders zou moeten missen tijdens de bekerfinale, maar intussen ziet het er wat dat betreft al heel wat beter uit voor blauw-zwart. 

Volgende week zondag is het zover. Dan strijden Club en Standard om de Beker van België. Preud’homme hoopt om tegen de Rouches – op Stefano Denswil na – te kunnen aantreden met zijn type-elftal. Lior Refaelov (buikspieren), Abdoulay Diaby (hamstrings) en Ruud Vormer (buikspieren) konden donderdag alleszins de groepstraining hervatten.

Volgens Het Nieuwsblad mag het drietal bijgevolg tegen Oud-Heverlee Leuven al in de kern verwacht worden. Al is het mogelijk dat Preud’homme geen risico wil nemen met het oog op de bekerfinale en de start van de Play-Offs. Thomas Meunier (adductoren) trainde tot slot wel nog individueel. Hij blijft onzeker voor zondag, maar geraakt normaal gesproken eveneens speelklaar voor de bekerfinale.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws