Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Trekt ex-speler Club voor 30 miljoen naar Chelsea?

Trekt ex-speler Club voor 30 miljoen naar Chelsea

Volgens Engelse bronnen ligt Antonio Conte in pole position om interim-coach Guus Hiddink te vervangen bij Chelsea. De 46-jarige Italiaan zou naar verluidt zelfs al tot een akkoord gekomen zijn met de ploeg van Thibaut Courtois en Eden Hazard. 

Mogelijk plukt de Italiaanse bondscoach dan ook Ivan Perisic weg bij Inter. Volgens Calciomercato staat de 27-jarige Kroaat immers hoog op het verlanglijstje bij Conte. Hij zou erg gecharmeerd zijn door de ex-flankspeler van Club Brugge.

Perisic verliet blauw-zwart in 2011 en verkaste vervolgens naar achtereenvolgens Dortmund en Wolfsburg. Bij laatstgenoemde vond Perisic 18 keer de weg naar doel in 70 wedstrijden. Bij Inter zit hij dit seizoen aan 6 stuks tot dusver. De Nerazzurri is echter niet bereid om Perisic zomaar te laten gaan. Ze mikken op een deal van rond de 30 miljoen euro.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws