Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Staelens krijgt dilemma voorgeschoteld: “Club of Anderlecht?”

Staelens krijgt dilemma voorgeschoteld Club of Anderlecht

Lorenzo Staelens is momenteel assistent-coach van Glen De Boeck bij Moeskroen, dat zich zaterdag van een verlengd verblijf in eerste klasse wist te verzekeren door 2-1-winst tegen Anderlecht. De ex-speler van Club en Anderlecht reageert.

“Uiteindelijk ben je ook wel een beetje met Anderlecht begaan. Maar wij zaten in een situatie waarin we gered moesten worden en dan telt de sympathie voor een ex-club niet. Het sportieve primeert”, opent Staelens.

Daarna legde Sport/Voetbalmagazine hem een dilemma voor: als jullie als vijftiende eindigen, zit het seizoen er zaterdag al op. Mocht de profliga jullie ter compensatie een Play-Off 1-abonnement voor een ploeg naar keuze schenken, verkies je dan één van Club Brugge of Anderlecht?

“Eén van Anderlecht, want ik ben al heel lang niet meer welkom op Club en ik hoop er ook niet meer op dat dat zal veranderen. Maar we zullen niet als vijftiende eindigen. Deze groep zal Play-Off 2 spelen”, besluit Staelens.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws